Cautare

8504 de rezultate pentru "bani online" (3.62 secunde)
Google isi deschide magazin online Chiar daca Google e departe de a avea probleme finaciare, intr-o miscare de a ajuta piata de tablete cu Android mai multe surse au confirmat ca va lua partea de comercializare in propriile maini.
Google isi lanseaza propriul serviciu de stocare online gratuit Aveati nevoie de un stimulent pentru a va muta datele personale de pe hard pe un serviciu de stocarede tip cloud de pe internet?
Primul pas pentru a va proteja confidentialitatea online este sa va creati o parola sigura - adica una pe care un program de computer sau o persoana perseverenta sa nu o poata ghici cu usurinta dupa un scurt timp.
Nou mouse de la Logitech pentru jocurile online Logitech a lansat cel mai nou model din popularul line-up de gaming G-series: ... MMO este un mouse usor de folosit, personalizabil, dezvoltat special pentru gamerii care joaca online in modul multiplayer (MMO).
FUTURE CITY, jocul educational online adresat tinerilor, care isi doreste sa imbine principiile sustenabile cu inovatiile din domeniul stiintific, este disponibil acum si in Romania. Lansat de compania BASF in cadrul platformei sale educationale Chemgeneration.com, FUTURE CITY este un joc online care se desfasoara pe Facebook.
Setarile care va protejeaza intimitatea online. Cum puteti sa "dispareti" de pe Facebook Dave Kerpen, CEO la Likeable Local, ofera cateva ponturi utilizatorilor de Facebook si ii invata ce trebuie sa faca pentru a-si proteja cat mai bine intimitatea in mediul online.
Indiferent daca vreti sa vedeti notitele online, daca aveti un desktop cu Windows, un Mac, iPhone, iPad, Android sau Windows Phone, www.onenote.com este portalul catre toate aceste variante.
Conform unui studiu realizat de agentia de sondaje Barna Group, tinerii, dar si adultii din SUA, prefera pornografia online, in detrimentul relatiilor sexuale, deoarece le considera mai periculoase pentru sanatate decat filmele erotice. ... Mail Online
Biletele pentru concertele din Control Club pot fi achizitionate si in avans, online (CC sau PayPal), direct pe pagina de Facebook Control: www.facebook.com/clubcontrol, tabul "Cumpara bilete online".
Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro sau www.BLT.ro! In cazul in care comanda se face online, plata poate fi facuta prin card sau ramburs, in ambele cazuri livrarea facandu-se la domiciliu, prin curier!
Licitatia de Martisor I - Pictura si sculptura s-a dovedit a fi una dintre cele mai asteptate seri de catre pasionatii online de capodopere de de arta romaneasca de format miniatural.
- Online - de pe iabilet.ro si metalhead.ro/bilete/ (bilete electronice) - in format fizic - din reteaua IaBilet:
Biletele pentru concertul Celelalte Cuvinte care va avea loc in data de 7 mai, la clubul B52 pot fi cumparate si online, exclusiv pe www.IaBilet.ro Biletele se gasesc si in reteaua fizica IaBilet.ro (Magaznul Muzica, Magazinele IQBox si Uman, Agentiile Perfect Tour, dar si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image).
"Ora de Vama" este proiect media independent, TV si online, care isi doreste sa arate opiniei publice, in direct din Vama Veche, adevarata fata a aceatui loc magic de pe litoralul romanesc:
Certificatul, care reprezinta o garantie la nivelul pietei, a fost desemnat in baza rezultatelor unui studiu de piata realizat in 2017 pe un esantion de 1200 intervievati romani, utilizatori de internet, prin intermediul chestionarelor online, de catre compania elvetiana ICERTIAS.
Biletele la proiectie, in valoare de 10 lei, pot fi achizitionate online, pe Eventbook.ro, si vor fi disponibile si in cinema. ... De asemenea, Daruieste Viata ofera si posibilitatea donatiilor online pe www.bursadefericire.ro si prin SMS la 8864 cu mesajul SPITAL (donatii de 4 euro/luna).
Pacientii cu limfom - o forma de cancer care afecteaza sistemul limfatic - pot afla mai multe informatii despre aceasta afectiune din primul dictionar destinat lor, acum si in varianta online.
Testarea Nationala Screening se va realiza online accesand site-ul www.mintistralucite.ro, unde copiii cu varste cuprinse intre 5 - 14 ani isi pot descoperi si testa, gratuit, inteligenta si potentialul.
Pentru prima oara, Concursul de desene Carrefour si online In premiera, la cea de-a 26-a editie a Concursului de Desene, Carrefour Romania a lansat o platforma dedicata proiectului www.carrefour.ro/concurs-desene - prin care parintii si-au putut inscrie si online desenele copiilor in cursa pentru cele trei premii de popularitate.
Unul dintre atuurile companiei o reprezinta flexibilitatea, cursurile putandu-se desfasura online, la sediul beneficiarului sau in toate orasele din tara, dar si la sediul companiei Tehno Art Solution.
google-analytics.com